Folkeskolen - utilfreds, men drønflittig

I de mange frygtelige år i folkeskolen var jeg depressiv og angst, overbegavet og understimuleret, det var et helvede. Og så al den skide indoktrinering. Var dog myreflittig, opsat på at få høje karakterer, og fik en god eksamen:


Og en god udtalelse, som min egen klasselærer ikke gad sætte sin signatur på, kun den gamle socialkammeratiske skoleinspektør, som ikke ville smide mig ud, selvom den blodfattige heks Birthe Lundgaard, der hadede mig, gjorde en ihærdig indsats for det:


Jeg lægger dette ud for at vise, hvor disciplineret jeg var med skolen, før det gik helt galt på det antivestlige kommunistiske Marselisborg Gymnasium, hvor jeg gik i tre år svært psykotisk uden at kunne lære særlig meget og droppede ud sidst i 3. g. Disciplin er bare skide godt, jeg er vild med disciplin. Når jeg i perioder af mit liv har udvist manglende "disciplin" har det skyldtes, at jeg var alvorligt syg og svækket..Går generelt ind for mere disciplin i samfundet, men ikke mere magt til staten, kun mere disciplin i fx undervisning og militær, som i gamle dage. Fuck de blødagtige, udisciplinerede, og fuck pacifisterne, dem kan vi ikke bruge, dem stoler vi ikke på!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Århus Akademi - to år på invaderet anstalt 1991-93

Hæren

Bipolar med sent stillet diagnose..